Lépjen kapcsolatba velünk!
Cserje utca
 • Cserje utca-budapest-ii-kerulet-cserje-utca_2.jpg
 • Cserje utca-budapest-ii-kerulet-cserje-utca_3.jpg
 • Cserje utca-budapest-ii-kerulet-cserje-utca_4.jpg
 • Cserje utca-budapest-ii-kerulet-cserje-utca_5.jpg
 • Cserje utca-budapest-ii-kerulet-cserje-utca_6.jpg
 • Cserje utca-budapest-ii-kerulet-cserje-utca_7.jpg
 • Cserje utca-budapest-ii-kerulet-cserje-utca_8.jpg
 • Cserje utca-budapest-ii-kerulet-cserje-utca_9.jpg
 • Cserje utca-budapest-ii-kerulet-cserje-utca_10.jpg
 • Cserje utca-budapest-ii-kerulet-cserje-utca_11.jpg
 • Cserje utca-budapest-ii-kerulet-cserje-utca_12.jpg
Map cannot be displayed!
92 m2
3 szoba
880,000 Ft/hó
-- For ENGLISH scroll down --

RÓZSADOMBON, kiváló közlekedéssel és infrastruktúrával körülvéve kiadó ez a gyönyörű, 3 szobás ÁLOMOTTHON. A lakás a LEGJOBB MINŐSÉGŰ ANYAGOK felhasználásával készült (spanyol csempe, olasz szaniter, német laminált, brit tapéták). Az egyedi DIZÁJNBÚTOROK mellett a minden helyiségben megtalálható rejtett hangulatvilágítás és a mennyezetbe integrált professzionális hangszórók fokozzák a LUXUS érzetét. Minden szoba LÉGKONDICIONÁLT. A fűtést korszerű kondenzációs kazán biztosítja. A lakáshoz tartozik egy kb. 28 m2-es hangulatos TERASZ közvetlen KERTKAPCSOLSATTAL. Parkolóhely a MÉLYGARÁZS tartozik a lakáshoz, az utcán a PARKOLÁS INGYENES. Ez az ingatlan IDEÁLIS választás egyedülállóknak és IGÉNYES PÁROKNAK.

---ENGLISH---

IN ROSE HILL, surrounded by excellent transport and infrastructure, this beautiful 3-room DREAM HOME is for rent. The apartment is made using the BEST QUALITY MATERIALS (Spanish tile, Italian sanitary ware, German laminate, British wallpaper). In addition to the unique DESIGN FURNITURE, hidden mood lighting in every room and professional speakers integrated into the ceiling enhance the feeling of LUXURY. All rooms are AIR-CONDITIONED. Heating is provided by a modern condensing boiler. The apartment has a cozy TERRACE of approx. 28 m2 with direct GARDEN CONNECTION. Parking space in the UNDERGROUND GARAGE belongs to the apartment, on the street parking is FREE. This property is an IDEAL choice for singles and DEMANDING COUPLES.
Kerület II
Település Budapest
Kerületrész Vérhalom
Típus Tégla építésű lakás
Szobaszám 3
Külön nyíló szobák 2
Emelet Földszint
Berendezés Berendezett
Fűtés Cirkó
Kilátás Kertre néző
Parkolás Mélygarázs
Fürdőszobák 1
Fürdő / WC Külön
Légkondícionált Igen
Minimum bérleti idő 12 hónap
Kisállatbarát Igen

Üzenetküldés

Küldjön üzenetet a kapcsolattartónak erre a hirdetésre vonatkozóan

Luxuryrentals.hu

Mi, az Alberlet.hu csoport, 10 éves aktív tapasztalattal és trendkövető tudással rendelkezünk a budapesti lakáspiac terén. Több, mint 30 ezer lakással foglalkoztunk, így releváns rálátással rendelkezünk az ideális otthon kialakításában, lokáció, elosztás, berendezés tekintetében, akár saját részre történik, akár befektetési szempontból. Az ingatlanok eladása-vétele vonatkozásában nem a mennyiségben hiszünk, hanem az igények teljes mértékű kielégítésében, vagyis a tökéletes ingatlan megtalálásban, vagy éppen a leggyorsabb és legjobb áron történő eladásban. Az ingatlanpiacon elfoglalt helyzetből adódóan nagyszámú aktív keresővel, illetve lakáskínálattal rendelkezünk. Fennállásunk során több ezer eladó lakást tudhatunk összességében a portfóliónkban. Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel, kérem keressen meg minket!